Kijk! Vechtrijk krijgt een nieuwe fase

2 juni '22

We zijn blij dat we kunnen vertellen dat er een nieuwe fase aankomt. Maak kennis met Vechtrijk 3A1. Wil jij in deze groene buurt wonen? Meld je aan als belangstellende. Je kunt je interesse kenbaar maken via de website door je naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype.

image alt

Heerlijk wonen in Vechtrijk 3A1

Vechtrijk 3A1 ligt direct aan een groot park, het Weespersluispark. Hier heb je alle ruimte om lekker te ravotten, hard te lopen of in de zomer je kleedje neer te leggen met de kinderen.
In deze fase brengen we 69 eengezinswoningen in de verkoop. Op welk type heb jij je oog laten vallen?

Misschien droom je al weg van een twee-onder-een-kapwoning, grenzend aan het park, een Singelwoning of één van die prachtige woningen aan de Leeuwenburgstraat. Deze buurt in

Vechtrijk is de perfecte plek voor (jonge) gezinnen. Je vindt er ruime woningen met tuin en een plek voor iedereen. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spelen in het park of kikkervisjes vangen in de singel. Wonen in dit gedeelte van Vechtrijk is een droom die werkelijkheid wordt.

Snel meer informatie

Op korte termijn zullen we je meer informatie sturen over deze fase van Weespersluis. Meld je daarom snel aan als geïnteresseerde.

We laten je onder meer weten als:

  • de bouwnummers online staan
  • de verkoopprijzen bekend zijn
  • en wanneer het project in verkoop gaat

Vechtrijk XAB1 in voorbereiding

We horen je denken: "wat is de status van Vechtrijk XAB1?" Deze fase is óók in voorbereiding en over deze fase komen we op korte termijn met meer informatie. Je kan je voor beide projecten inschrijven zodat je op de hoogte blijft van jouw favoriete woning in Weespersluis. Beide projecten vind je momenteel op de website. 

Tot snel in Weespersluis. 

Een woning kopen? Zo doe je dat
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod