Kom je even binnen gluren?

13 september '22

Je bent vast heel benieuwd hoe de appartementen van Vechtrijk 3A1 eruit komen te zien. Dat begrijpen we heel goed en daarom nemen je graag mee. Kom binnen in een van de appartementen van deze fase in Vechtrijk. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Wonen in Vechtrijk 3A1

Omringd door groen, op de rand van een prachtig park en met alle voorzieningen om de hoek woon je in Vechtrijk uniek. Het gebouw bestaat uit 11 appartementen, met 1 of 2 slaapkamers. De appartementen in dit complex variëren qua woonoppervlakte van circa 53 tot 70 m2 en hebben allemaal een gelijkvloers woonprogramma dat van alle gemakken is voorzien. Een woonkamer met open keuken, met daaraan voor de appartementen op de verdiepingen, een balkon op het zuiden, oosten of westen, 1 of 2 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet.

Benieuwd naar deze fase?

Op korte termijn zullen we meer informatie delen over de appartementen. Denk aan de plattegronden, de koopsommen, de bouwnummers en uiteraard de verkoopdatum. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief én meld je aan voor de projectfase. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Wonen in Vechtrijk? Bekijk het aanbod
Een woning kopen? Zo doe je dat