Primeur in Vechtrijk 3A1 fase 2; eerste woning verkocht

20 mei '23

Weespersluis, de bloeiende nieuwe wijk in Weesp, heeft een mijlpaal bereikt met de eerste verkochte woning in Vechtrijk 3A1 fase 2. Dit goede nieuws markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van dit ambitieuze project. Met zijn idyllische ligging aan de oevers van de Vecht en de nabijheid van Amsterdam, heeft Weespersluis zich gevestigd als een gewilde woonbestemming.

image alt

Vechtrijk 3A1 fase 2

Met een mix van eengezinswoningen, huurappartementen en twee-onder-een-kapwoningen, biedt Vechtrijk 3A1 fase 2 voor elk wat wils. Bovendien profiteren bewoners van Vechtrijk 3A1 fase 2 van de vele voorzieningen die Weespersluis te bieden heeft. Van groene parken en speelplaatsen tot moderne scholen en winkels, alles is binnen handbereik. Daarnaast zijn de historische charme van het nabijgelegen Weesp en de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar Amsterdam grote troeven voor de bewoners. Met de eerste verkochte woning in Vechtrijk 3A1 fase 2 is een belangrijke mijlpaal bereikt.

Reservekandidaat worden? 

Wil je ook deel uitmaken van deze bloeiende gemeenschap? Hoewel de woning verkocht is, kun je je nog steeds inschrijven als reservekandidaat. Mis deze kans niet en schrijf je nu in om als een van de eersten op de hoogte te zijn van toekomstige beschikbaarheid en mogelijkheden in Weespersluis.

Terug naar de homepage Meer over Weespersluis
Reservekandidaat worden? Bekijk het aanbod