We gaan in verkoop met Vechtrijk 3A1 fase 2

14 april '23

Vechtrijk 3A1 fase 2, een prachtige nieuwe fase in Weespersluis gaat in verkoop. Vanaf donderdag 20 april om 10:00 uur kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven. In welke woning zie jij jezelf al wonen?

image alt

12 nieuwe woningen

Vechtrijk 3A1 fase 2 ligt, zoals je waarschijnlijk al vermoedde, naast Vechtrijk 3A1. Dit is een prachtig stukje Weespersluis, nét buiten het centrum en op loopafstand van het Weespersluispark. De type D tweekappers en de type C rijwoningen kijken uit op een royale groene singel met fraaie bomenrijen. En een natuurlijke licht aflopende oever naar een mooie waterpartij, zoals je dat ook vaak ziet in jaren dertig buurten.

In aanloop naar de start verkoop hebben we eerder al de bouwnummers en de v.o.n.-prijzen online gezet. In totaal gaan er 12 bouwnummers in verkoop in deze fase. Wat is jouw favoriet?

Bekijk het aanbod
image alt

Toewijzing en financiële check

Voordat je je inschrijft en jouw voorkeuren doorgeeft, raden we je aan om de toewijzingsprocedure te bestuderen. Daarin leggen we je uit hoe we de woningen toewijzen en wat de 'spelregels' zijn. 

Financiële check

Heb jij al een financiële check gedaan? De check geeft je een streepje voor tijdens bij de toewijzing. Je kan de financiële check uploaden bij het doorgeven van je voorkeuren tijdens de inschrijfperiode.

Lees meer over de financiële check
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op