Wonen in een appartement in Vechtrijk?

18 augustus '22

Vechtrijk 3A1 krijgt een appartementengebouw. Wil jij wonen in een van de elf appartementen in deze prachtige wijk in Weespersluis? Schrijf je in voor de projectfase en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over deze fase.

Bekijk het woningtype
image alt

Heerlijk wonen in Vechtrijk 3A1

In de zuidwesthoek van Vechtrijk fase 3A1 verrijst een fraai appartementengebouw van 4 woonlagen, met aan een kant uitzicht op het Weespersluispark. Het gebouw bestaat uit 11 appartementen, met 1 of 2 slaapkamers. Wil jij wonen in het groene en knusse Vechtrijk, met zowel het park als het gezellige centrum van Weesp om de hoek? 

Vechtrijk 3A1 ligt direct aan een groot park, het Weespersluispark. Hier heb je alle ruimte om lekker te ravotten, hard te lopen of in de zomer je kleedje neer te leggen met de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spelen of kikkervisjes vangen in de singel. Wonen in dit gedeelte van Vechtrijk is een droom die werkelijkheid wordt.

Snel meer informatie

Op korte termijn zullen we je meer informatie sturen over deze fase van Weespersluis. Meld je daarom snel aan als geïnteresseerde.

We laten je onder meer weten als:

  • de bouwnummers online staan
  • de verkoopprijzen bekend zijn
  • en wanneer de appartementen in verkoop gaan
Een woning kopen? Zo doe je dat
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod