Wonen in Vechtrijk

22 mei '20

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. Met een haven en sluis, strandje aan het water, visplekken en een groen park is dit een prachtige plek om buiten (of binnen) te zijn. Hieronder hebben we twee woningtypes uitgelicht. Lees mee!

Vestingwoningen

Charmant, dat is een goede omschrijving van de vestingwoningen van Vechtrijk. Het zijn woningen met een woonoppervlakte tussen de 115 en 145 vierkante meter en markante kenmerken, zoals een imposant dakkapel, een Frans balkon of een mooi torentje. De variatie van top- en trapgevels en verschillende kleuren baksteen en metselwerk, zorgt voor een speels straatbeeld. Er komen 46 vestingwoningen in Vechtrijk, gesitueerd in korte rijen rondom het groen in het binnengebied van de wijk. De vestingwoningen hebben allemaal een ruime achtertuin met schuur, gelegen op het noorden, zuiden, oosten of westen. Woningen met een charmant karakter, die past bij de karakteristieke vestingstad Weesp!

2 onder 1 kapwoningen XL

Op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning met extra veel ruimte? Vechtrijk heeft ook XL tweekappers! In totaal worden er acht van deze royale woningen gerealiseerd. Met een woonoppervlakte van maar liefst 170 vierkante meter heb je hier alle ruimte voor jouw woonwensen én die van het de rest van het gezin! Deze royale woningen staan verspreid over Vechtrijk en hebben mogelijkheid tot een aangebouwde garage én een riante achtertuin op het noorden of zuiden. De architectuur is wederom fraai, met topgevels en sierlijk metselwerk. Net als het uitzicht van deze statige tweekappers. Een gezellig straatje, water of groen; welk uitzicht wil jij?

Bekijk alle woningtypes