Datum verkoop Lanenrijk Fase 1A bekend

10 november '17

Goed nieuws over de prachtige woningen in Lanenrijk Fase 1A. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet woensdag 29 november alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen in dit buurtje. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor woningen in Lanenrijk Fase 1A? Dan krijg je woensdag 29 november rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor Lanenrijk Fase 1A. Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 29 november de nieuwsbrief.

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak dan vóór de verkoop start er snel één aan. 

>> Account aanmaken 

3. Doorgeven van je voorkeuren

Je hebt tot maandag 11 december 13.00 uur de tijd om je voorkeuren door te geven in je Mijn Eigen Huis account. Neem gerust je tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. 

4. Loting

Op maandag 11 december om 13.00 uur sluit de inschrijving en dan...?

Dinsdag 12 december worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten op dat bouwnummer, dan volgt de volgende procedure.

1. Financiële check
Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je bank, hypotheekverstrekker of financieel adviseur te mailen  naar [email protected]. Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. Vermeld in je mail ook in welk gebied en/of wijk en welke fase jouw favoriete woning ligt. Dan hebben wij het plaatje compleet.

2. Loting bij notaris
Als er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer én ze de financiële check hebben doorlopen gaan wij voor dit bouwnummer over tot loting bij de notaris. Kandidaten die niet als kandidaat ingeloot worden op een bouwnummer, worden reservekandidaat voor dit bouwnummer.

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons in week 51 bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door een van de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen dan zie je ook in jouw account dat je een optie hebt en op welke woning. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Bekijk de woningen
  Maak een account aan