Datum verkoop Lanenrijk Fase 1b bekend

18 mei '18

Goed nieuws over de prachtige woningen in Lanenrijk fase 1b. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet vrijdag 25 mei alvast in je agenda, dan start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor woningen in Lanenrijk fase 1b? Dan krijg je vrijdag 25 mei rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. 

Ben je nog niet aangemeld voor Lanenrijk fase 1b. Doe dat dan alsnog en maak een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 25 mei de nieuwsbrief.

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak er dan hier één aan.  

 

3. Doorgeven van je voorkeuren

Je hebt tot maandag 4 juni 17.00 uur om je voorkeuren door te geven in jouw Mijn Eigen Huis account. Neem gerust je tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. 

4. Loting bij notaris

Op maandag 4 juni om 17.00 uur sluit de inschrijving. De bouwnummers dienen als uitgangspunt bij de toewijzing. Als er één kandidaat is met een eerste voorkeur voor een bepaald bouwnummer, dan wordt dit huis toegewezen aan deze kandidaat. Als er meer kandidaten zijn met een eerste voorkeur voor hetzelfde bouwnummer, dan volgt loting bij de notaris. De notaris wijst aan alle kandidaten een persoonlijk rangnummer toe. Vervolgens wordt de woning toegewezen aan de kandidaat met het hoogste rangnummer. Zijn er voor een bouwnummer geen kandidaten met een eerste voorkeur, dan wordt de tweede voorkeur bepalend. De toewijzing geschiedt vervolgens op de manier zoals hiervoor omschreven. 

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk 8 juni bericht. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen dan zie je ook in jouw account dat je een optie hebt en op welke woning. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de makelaar te stellen. Ga je door met koop? Dan stellen we de overeenkomsten op en kun je deze ondertekenen.

  Bekijk de woningen
  Maak een account aan