Kom eens langs in Lanenrijk!

27 januari '20

In het voorjaar gaan de woningen in het nieuwe deel van Lanenrijk in verkoop. In totaal 73 bijzondere woningen in verschillende types, waaronder tweekappers en herenhuizen. Al deze woningen zijn in een zelfde stijl als de eerdere fasen van Lanenrijk. En veel van deze woningen zijn in aanbouw of zelfs al bewoond. Ben je geïnteresseerd in de nieuwe fase? Kom dan alvast een keertje langs om de sfeer te proeven.

Slenter door de straten van Lanenrijk

Kom een keertje langs in Weespersluis en slenter alvast door de eerste straten van Lanenrijk: bijv. over de Bloemendalerpoldersingel, het Abcoudepad of de Muiderslotlaan. En proef dan de sfeer. Daar kan geen artist impressie tegenop!

Weespersluis is perfect bereikbaar, ligt op loopafstand van het NS-station Weesp en de rijksweg A1 is om de hoek. Bezoek dan ook direct het historisch centrum van Weesp (loopafstand) met z'n gezellige cafés en eettentjes. 

Een voorproefje

We geven je hieronder alvast een kort voorproefje van de bijzondere en gevarieerde stijl van de romantische woningen in Lanenrijk. Zo mooi zijn de woningen in Lanenrijk!

Nu al geïnteresseerd in de woningen in Lanenrijk? Schrijf je dan nu in en wij houden je op de hoogte van de verkoop.  

Meld je aan als geïnteresseerde

Fin-de-siècle

De architectuur van de woningen in Lanenrijk is geïnspireerd op de stijl van de statige woonhuizen die rond de voorlaatste eeuwwisseling heel populair was. Deze verfijnde fin-de-siècle-stijlelementen vind je in Lanenrijk terug in de rijk gedecoreerde gevels met bijzondere metselverbanden, rijk versierde dakgoten en veel aandacht voor detail.  

Foto achtergrond: Voorbeeld van de fin-de-siècle-stijl: De bekende Villa Alsberg in 1906 in de Honthorststraat aan het Museumplein in Amsterdam. Op dit moment is het Moco museum voor moderne en hedendaagse kunst hier in gevestigd. Architect: Ed(uard) Cuypers. Bron: Stadsarchief Amsterdam 

Weespersluis Centraal gelegen, goed bereikbaar
Weesp Karakteristieke vestingstad