Lanenrijk 2A1 volledig uitverkocht

31 maart '21

Lanenrijk 2A1 is volledig uitverkocht! En daar zijn we toch best wel trots op. In totaal gaat het om 76 woningen die in deze prachtige wijk worden gebouwd. Ben jij de gelukkige bewoners van een van deze woningen? De bouw is inmiddels gestart.

image alt

Landelijk wonen in een groene wijk

In deze fase van Lanenrijk komen mooie rijwoningen en 2-onder-1-kap-woningen die ruim zijn opgezet. Daarbij is er gekozen voor unieke architectuur. Lekker landelijk wonen in fin-de-siècle-stijl in een wijk met lanen, groene pleinen en water. Een heerlijk buiten leven en thuis komen in een fijn huis. 

Het is fijn om te zien dat Weespersluis een populaire wijk is die in trek is. Alle kopers van Lanenrijk 2a1 wensen wij veel woonplezier toe en een voorspoedige bouw. 

Wil jij ook in Weespersluis wonen?

Heb jij achter het net gevist bij Lanenrijk 2a1? Niet getreurd, want Weespersluis is nog volop in beweging. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In de nabije toekomst gaan er weer andere fases van Weespersluis in de verkoop en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige woning in deze fijne wijk. 

 

Schrijf je onderaan de pagina in Ontvang de nieuwsbrief
Lees het nieuws over Weespersluis Blijf op de hoogte