Maak kennis met deze topwoningen in Weespersluis!

29 juli '19

Landelijk wonen in een lommerrijke wijk vol groene pleinen, lanen en singels. Is dat ook iets voor jou? Goed nieuws: je kunt je nog inschrijven voor een ruim aanbod aan riante herenhuizen. Kiezen kan lastig zijn, daarom lichten we enkele topwoningen voor je uit.

image alt

Rijwoningen type E: royale woningen met tuinen op het zuidwesten

Rust, ruimte en luxe: deze woningen van 156 m2 met 5 kamers (bijvoorbeeld bouwnummers 147 t/m 150) hebben royale achtertuinen gelegen op het zuidwesten. Perfect voor lange, gezellige zomeravonden en urenlang speelgenot voor de kinderen. Aan de voorzijde van de woningen zijn kleinere tuintjes gerealiseerd, lekker om op een bankje een boek te lezen of met de buren te kletsen. Interesse? Kijk dan snel op de pagina woningen bij woningtype 'rij- en hoekwoningen type E'.

Bekijk het aanbod
image alt

Rijwoningen type D: riant wonen en privé parkeren

Deze woningen (bijvoorbeeld bouwnummers 158 t/m 160) hebben diepe achtertuinen met maar liefst twee privé parkeerplaatsen per woning. Dat is een luxe die je in de stad niet snel vindt. Enkele woningen hebben Franse balkons op de eerste verdieping of een dakkapel waardoor de tweede verdieping ruimtelijker en lichter wordt. Geniet van de rust, met meer dan genoeg speelruimte voor de kinderen en uitzicht op een groene, parkachtige laan. Meer informatie vind je op de pagina woningen bij woningtype 'rij- en hoekwoningen type D'.

Bekijk het aanbod
image alt

Bonustip: hoekwoning met topgevel en dwarskap type D

Deze exclusieve woning (bouwnummer 161) is zo’n 7 tot 12 m2 ruimer dan de andere woningen van type D. Met dubbele openslaande deuren naar de voortuin en ook maar liefst twee privé parkeerplaatsen bij de royale achtertuin geniet je op en top van de ruimte en luxe die Lanenrijk te bieden heeft.

Bekijk bouwnummer 161
Iets vragen? Neem gerust contact op
Welke woning kies je? Bekijk het aanbod