Twee bijzondere woningtypen uitgelicht

28 april '20

De romantische ‘fin du siècle-stijl’ van Lanenrijk biedt een gevarieerd aanbod aan uiteenlopende woningtypen. Met een fantastische ligging aan de (toekomstige) groene pleinen, lanen en singels, maar ook aan het water en aan een park. We lichten graag twee bijzondere woningtypen uit: de 2 onder 1 kapwoningen van het type D en van het type F.

image alt

2 onder 1 kapwoningen type D

De ruime 2 onder 1 kapwoningen van het type D hebben een oppervlakte van 150m2. Een aantal daarvan ligt aan het zuidelijke deel van Lanenrijk, met een groen en weids uitzicht op het Muiderslotpark. Anderen liggen weer aan een gezellig (speel)pleintje midden in de wijk. Vier woningen van dit type beschikken zelfs over een eigen garage!     

De gezinswoningen vallen op door de gedetailleerde architectuur en komen slechts vier keer voor in het plan. Sommige woningen hebben topgevels, decoratieve luiken, Franse balkons en/of openslaande deuren. Alle woningen hebben een grote berging van circa 18 vierkante meter met dubbele openslaande deuren naast de woning met een privéparkeerplaats op eigen terrein.

Bekijk de beschikbaarheid van dit type
image alt

2 onder 1 kapwoningen type F

De twee-onder-een-kapwoningen van type F zijn 145 m2, variëren van kleur en liggen verspreid over de wijk. Sommige woningen hebben 1 of meer privéparkeerplaatsen, Franse balkons, een topgevel en/of een charmante erker aan de zijkant. Enkele woningen hebben een dakkapel zodat de tweede verdieping lichter en ruimtelijker wordt. De ruime achtertuinen hebben een schuur.

Bekijk de beschikbaarheid van dit type
Nog meer woningtypen Een videorondleiding door Lanenrijk
Vragen Neem gerust contact met ons op