Verkoop woningen in Lanenrijk bijna van start

10 april '20

Goed nieuws: de verkoop van de eengezinswoningen in de nieuwste fase van Lanenrijk gaat bijna van start! In totaal 76 bijzondere eengezinswoningen, in een rijk gedetailleerde ‘fin-de-siècle’-stijl. Dus volop prachtige erkers, veranda’s en gevelversieringen!

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 23 april a.s. opent de online inschrijving van de woningen. Vanaf dan vind je alle relevante verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal 'Mijn Eigen Huis'. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). De inschrijving sluit op woensdag 6 mei om 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan
image alt

Tekenen? Dat kan nu ook online!

Heb je een woning toegewezen gekregen? Bevestig dan eerst je optie. Dan kun je kiezen voor een verkoopgesprek bij de makelaar of direct tot tekenen van je koopcontract overgaan.

Zodra je tot het tekenen van je koopcontract over wil gaan volgen nog enkele stappen. Binnen enkele werkdagen ontvang je een link naar de overeenkomsten in je mailbox. Uiteindelijk plaats je digitaal jouw handtekening en ontvang je de volledig getekende overeenkomsten en een transactiebon in jouw account.

Teken je toch liever de akte bij de makelaar op kantoor? Geen probleem, je kunt in dit proces altijd wijzigen hoe je tekent.

Lees meer over woning kopen

Interesse in een woning in een bijzondere wijk?

Kijk bij het woningaanbod voor de woning van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.

Bekijk het woningaanbod
  Woning kopen: zo werkt het
  Kies jouw favoriete woning