Wat mag je verwachten van Lanenrijk 2B3 fase 2?

26 maart '24

Heb jij je al ingeschreven voor de tweede fase van Lanenrijk 2B3? Deze fase is inmiddels in voorbereiding. Vooralsnog zijn deze voorbereidingen nog niet zo ver om al in verkoop te gaan.

 

Bekijk het aanbod
image alt

Wat komt er precies in Lanenrijk 2B3 fase 2?

In deze fase komen 37 woningen: 2-onder-1-kapwoningen, tussen- en hoekwoningen. Hier woon je tussen veel groen en water, en een knus hofje waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Lanenrijk 2B3 oost fase 2 wordt een heerlijke plek om te wonen. In Lanenrijk woon je aan groene pleinen, lanen en singels in een parkachtige en waterrijke omgeving. Kinderen spelen gemoedelijk op straat en er is altijd tijd voor een praatje met de buren. Hier komen eengezinswoningen, in een rijk gedetailleerde ‘fin-de-siècle’-stijl. Dus volop prachtige erkers, veranda’s en gevelversieringen! Deze architectuur sluit naadloos aan op het historische centrum van Weesp, waar je zo bent. 

image alt

Schrijf je in

Bekijk het aanbod en schrijf je in voor deze projectfase. Dan blijf je als eerste op de hoogte van de laatste stand van zaken. De eerste woningen in deze wijk zijn inmiddels al opgeleverd en bewoond. Je kunt dus al een kijkje nemen ter plekke in de wijk.

Bekijk het aanbod Wonen in Lanenrijk 2B3 fase 2
Heb je een vraag? Neem contact op