Beschikbaar aanbod Vechtrijk XAB1

29 juli '22

De verkoop van Vechtrijk XAB1 loopt voorspoedig. Wil jij ook in dit prachtige stukje Weespersluis wonen? Bekijk de beschikbare woningen. Deze wijk ligt direct aan het water met fraaie bomenrijen langs de kade én bij het centrale ontmoetingsplein in het centrum van Weespersluis. In Vechtrijk XAB1 komen verschillende sferen samen: de gezelligheid van het centrum en de haven én de rust van het wonen aan of bij de Gouw met uitzicht richting het Gouwpark.

Update 1 augustus: alle onderstaande bouwnummers staan inmiddels in optie. Je kan je uiteraard nog wel inschrijven als reserve-kandidaat. 

image alt

Havenzichtwoningen van Vechtrijk XAB1

Heb jij je oog laten vallen op de beschikbare Havenzichtwoning? Bekijk bouwnummer 227. Deze woning vormt een duo met bouwnummer 226. Het rode metselwerk met matchende voordeur en raamluiken valt wel in de smaak. Dit bouwnummer heeft maar liefst 186 m2 woonplezier verdeeld over 4 woonlagen. Wat een ruimte! In de tuin op het westen, met berging, is het altijd heerlijk toeven en de auto parkeer je op het mandelig terrein. Deze woning beschikt zelfs over twee parkeerplaatsen op het mandlig achterterrein.

Wordt dit jouw woning?

Bekijk dit bouwnummer
image alt

Heerlijk woning in een Grachtenpand

De prachtige, rijke architectuur en mix aan woningen is een lust voor het oog. Hier in Vechtrijk vind je unieke Grachtenpanden Type C. Van tuit- tot trapgevel en bruin tot wit metselwerk, de gevarieerde stijlen bieden voor ieder wat wils. En met 138 tot 143 m2 woonplezier, een berging én parkeerplaats op het mandelig terrein woon je hier straks heerlijk!

Momenteel zijn er nog 3 bouwnummers beschikbaar:

Bouwnummer 160
Bouwnummer 186

Heb je interesse in één van deze woningen? Schrijf je in!

Wat wordt de sfeer van XAB1? Lees meer over de wijk
Wonen in Vechtrijk? Bekijk het aanbod van Vechtrijk 3A1