Heb jij al een financiële check gedaan?

22 november '17

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Rabobank Amstel en Vecht is zaterdag 25 november geopend voor een oriëntatiegesprek. Ze vertellen je precies wat je financiële ruimte is en geven je financiële check mee als gewaarmerkte brief. 

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Hypotheek Inloopspreekuur

Nog geen financiële check gedaan? Aanstaande zaterdag 25 november is het kantoor van Rabobank Amstel en Vecht in Weesp (Prinses Irenelaan 6) geopend voor een oriëntatiegesprek op afspraak. Bel voor een afspraak 020 454 8000. Tijdens het oriëntatiegesprek vertelt de adviseur je direct of je het huis kunt betalen en wat je maandlasten zijn. Ook geven ze je financiële check mee als gewaarmerkte brief. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

  Bekijk het woningaanbod
  Lees meer over de verkoop