Nieuwe brug maakt nieuwe verbindingen

10 augustus '23

Binnenkort wordt de langverwachte brug tussen Vechtrijk 4A1 in Weespersluis en het Gouwpark een realiteit, en dit keer zijn het vooral de fietsers en voetgangers die kunnen uitkijken naar deze nieuwe verbinding. Al moeten de (toekomstige) bewoners van Weespersluis nog even wachten op het Gouwpark, dat park wordt in een later stadium aangelegd. 

Fietsers en voetgangers profiteren

De brug, die exclusief toegankelijk zal zijn voor fietsers en voetgangers, zal niet alleen het reizen naar het centrum van Weespersluis en het station aanzienlijk versnellen, maar biedt ook mogelijkheden voor wandelaars, hardlopers en fietsers om hun routes uit te breiden. De brug wordt onderdeel van het toekomstige rondje Gouw, een route van ongeveer 6 kilometer rondom het centrale water in Weespersluis. Met de brug wordt niet alleen een fysieke oversteek gecreëerd, maar ook een verbinding tussen gemeenschappen en activiteiten.

Hoewel het nog even wachten is voordat de brug officieel in gebruik wordt genomen, belooft het een welkome toevoeging te worden aan de omgeving, die het gemak, de mobiliteit en het gezonde levensstijlaspect van bewoners vergroot.

Op de hoogte blijven? Lees meer nieuws
Ook wonen in Weespersluis? Bekijk het aanbod