De nieuwe fase en wonen in Vechtrijk

30 augustus '22

Vechtrijk! Wat een heerlijke plek in Weespersluis. Inmiddels 50% van alle woningen van Vechtrijk XAB1 is verkocht en ook de verkoop van Vechtrijk 3A1 loopt goed. Dat maakt ons blij, want we maken graag mensen blij met een nieuwe woning in Weespersluis. Beide projecten gingen in juni van dit jaar in verkoop.

image alt

Wil jij ook in Vechtrijk wonen?

Nog niet alle woningen in Vechtrijk 3A1 en Vechtrijk XAB1 zijn verkocht. Bekijk de beschikbare woningen, dit wordt dagelijks geüpdatet. Je kan je ook inschrijven als (reserve) kandidaat.

Wonen in Vechtrijk

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. Met een haven en sluis, strandje aan het water, visplekken en een groen park is dit een prachtige plek om buiten te zijn. 

Woningen
image alt

Appartementen in Vechtrijk

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van het appartementengebouw in Vechtrijk 3A1. Hier komen 11 appartementen in een gebouw van 4 verdiepingen aan de rand van het park. Heb jij interesse in één van de appartementen? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken zoals de plattegronden, koopsom en de verkoopdatum. 

Schrijf je in

Op reis naar Vechtrijk 3A1

Ga alvast mee op reis door Vechtrijk 3A1 met deze video over deze groene wijk in Weespersluis. Hier woon je aan een park op een heerlijke en kindvriendelijke plek.

Benieuwd naar jouw financiële situatie? Lees meer informatie
De appartementen van Vechtrijk Lees meer