Bekijk de woningtypen van Waterrijk 5A1

7 januari '22

Wonen in Waterrijk. Een heerlijke plek in Weespersluis, waar je wordt omringd door het water en omgeven door groen. De woningen zijn voorzien van prachtige details. Van tuitgevels tot rieten daken. Unieke architectuur in een prachtig gebied met tuinen aan het water. Heb je de gezellige haven al gezien? De droom om in deze prachtige wijk te wonen, kan spoedig werkelijkheid worden. Zoals je misschien al eerder had vernomen, Waterrijk 5A1 Oost komt eraan. We hebben inmiddels de woningtypen online gezet. Wat is jouw favoriet?

Schrijf je in voor de projectfase

Woon jij straks in een Havenzicht woning, uitkijkend over water en unieke details in de gevel of is Vreedenhoff, op die prachtige plek en met een geweldig rieten dak, jouw toekomstige thuis? Bekijk alle woningen en klik op het hartje als je de woning wilt favorieten. Dat kan je met meerdere woningtypen doen. Schrijf je in voor de projectfase en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken waaronder de verkoopdatum. 

Heb je je al aangemeld voor de projectfase? Dan is het niet meer nodig. Je ontvangt dan alle informatie over dit nieuwbouwproject in Weespersluis in je inbox.

Bekijk het woningaanbod
Benieuw naar de updates over Weespersluis? Lees meer nieuwsartikelen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op