Datum start verkoop van Waterrijk 5B1 fase 2 is bekend

1 februari '24

De woningen van Waterrijk 5B1 fase 2 gaan in verkoop. De verkoopdatum is bekend. Noteer 6 februari maar alvast in je agenda. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld?

6 februari 2024

Noteer in je agenda

Start verkoop 6 februari om 10 uur. Inschrijven tot 14 februari 12 uur Op 10 februari van 10:00 tot 12:00 uur organiseren wij een verkoopevenement op het projectkantoor in Weespersluis in Weesp. Heb je vragen? Kom langs.

Inschrijfperiode

Als op 6 februari de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 14 februari 12 uur want dan sluit de registratie. 

Verkoopprocedure en toewijzing
image alt

Financiële check

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check

Plan een financiële check
Iets vragen? Contact
Naar de pagina 'Woningen' Bekijk het aanbod