Datum start verkoop van Weesperhout is bekend

20 oktober '23

De houten woningen van Weesperhout gaan in verkoop. De verkoop datum is bekend. Noteer de datum in je agenda. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld?

10 november 2022

Noteer in je agenda

Start verkoop 26 oktober om 10 uur. Inschrijven tot 7 november 10 uur Op zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 13:00 uur organiseren wij een verkoopevenement op het projectkantoor in Weespersluis in Weesp.

Inschrijfperiode

Als op 26 oktober de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 7 november uur want dan sluit de registratie. 

Verkoopprocedure en toewijzing
image alt

Financiële check

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check

Plan een financiële check
Iets vragen? Contact
Naar de pagina 'Woningen' Bekijk het aanbod