De definitieve impressies van Waterrijk 4B2 zijn klaar

27 mei '21

We zijn er trots op: de definitieve beelden van de woningen van Waterrijk 4B2 in het gebied Weespersluis. Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Prettig wonen in Weespersluis

De plannen van Waterrijk 4B2 in Weespersluis worden steeds concreter. Zodoende kunnen we nu ook de definitieve beelden laten zien van de woningen van dit project in Weesp. Wij zijn in ieder geval trots op het resultaat!

In dit gedeelte van Waterrijk komen twee-onder-een-kapvilla's, vrijstaande woningen en ruime rijwoningen op een prachtige groene plek waar je wordt omringd door water. Zie jij jezelf al op een bootje door het water gaan? De beelden van de woningen geven een voorproefje van wat er in de nabije toekomst wordt gebouwd. 

 

Interesse?

Heb je interesse in één van de woningen in Waterrijk 4B2? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop op korte termijn. 

Schrijf je in voor deze projectfase onder de verschillende woningtypen op de pagina van het woningaanbod en blijf als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen zoals de definitieve verkoopdatum en de prijzen. 

 

Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de locatie
  Bekijk de woningen