De verkoop van Waterrijk 5B1 fase 1 is gestart!

26 oktober '23

Goed nieuws, Waterrijk 5B1 fase 1 is in verkoop! Schrijf je nu online in voor jouw droomwoning.

image alt

Geef nu je voorkeuren door

Wil jij graag wonen in Waterrijk 5B1 fase 1? Geef bij het woningaanbod online je voorkeuren door voor maximaal 5 woningen. Daar vind je nu alle benodigde informatie om je keuze te kunnen maken zoals bijvoorbeeld de plattegronden, de optietekeningen, de meer- en minderwerkopties en de juridische documenten. Je hebt tot en met dinsdag 7 november 10:00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Geef je voorkeuren door

Belangrijk om te weten

Op 26 oktober gaan zowel de 23 woningen in Waterrijk 5B1 fase 1 als de 16 woningen in Weesperhout in verkoop. Voor beide projecten is het mogelijk om tijdens de verkoopperiode maximaal 5 voorkeuren door te geven.

Let op: indien het voorkomt dat je, na toewijzing of tijdens de verkoopperiode, twee opties toegewezen krijgt (één in Waterrijk 5B1 en één in Weesperhout), dan neemt het verkoopteam contact met je op. Binnen 24 uur ontvangen wij van jou de definitieve keuze van het bouwnummer waarvan de optie behouden blijft. Indien er binnen 24 uur geen definitieve keuze wordt doorgegeven, maakt het verkoopteam deze keuze. Er blijft dan één optie behouden.

 

image alt

Heb je nog vragen?

Kom dan zaterdag 28 oktober tussen 11:00 uur en 13:00 uur naar het verkoopevent in het projectkantoor van Weespersluis (bereikbaar via de Korte Muiderweg ter hoogte van nummer 57 in Weesp). Hier staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zien we je dan? Aanmelden is niet nodig!

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Een woning kopen in Waterrijk 5B1 fase 1? Zo werk het