De verkoop van Weesperhout is gestart!

26 oktober '23

Geweldig nieuws! De 16 unieke en bijzondere woningen in Weesperhout zijn nu in verkoop! Geef nu je voorkeuren aan ons door.

image alt

Geef nu je voorkeuren door

Ben je enthousiast om te wonen in het prachtige Weesperhout? Geef online je voorkeuren door voor maximaal 5 woningen in het woningaanbod. Je vindt daar alle essentiële informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken, zoals plattegronden, optietekeningen, meer- en minderwerkopties en juridische documenten. Je hebt tot en met dinsdag 7 november 10:00 uur de tijd om je voorkeuren in te dienen, te wijzigen of te verwijderen.

Heb je al een financiële check gedaan? Vergeet dan niet om deze te uploaden.

Geef je voorkeuren door

Belangrijk om te weten

Op 26 oktober gaan zowel de 23 woningen in Waterrijk 5B1 fase 1 als de 16 woningen in Weesperhout in verkoop. Voor beide projecten is het mogelijk om tijdens de verkoopperiode maximaal 5 voorkeuren door te geven.

Let op: indien het voorkomt dat je, na toewijzing of tijdens de verkoopperiode, twee opties toegewezen krijgt (één in Waterrijk 5B1 en één in Weesperhout), dan neemt het verkoopteam contact met je op. Binnen 24 uur ontvangen wij van jou de definitieve keuze van het bouwnummer waarvan de optie behouden blijft. Indien er binnen 24 uur geen definitieve keuze wordt doorgegeven, maakt het verkoopteam deze keuze. Er blijft dan één optie behouden.

 

image alt

Heb je nog vragen?

Kom dan zaterdag 28 oktober tussen 11:00 uur en 13:00 uur naar het verkoopevent in het projectkantoor van Weespersluis (bereikbaar via de Korte Muiderweg ter hoogte van nummer 57 in Weesp). Hier staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Verder is de architect aanwezig om jou alles te vertellen over deze bijzondere houten woningen. Zien we je dan? Aanmelden is niet nodig!

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Een woning kopen in Weesperhout? Zo werk het