Even voorstellen: 4 woningtypes in het zonnetje

20 juli '20

De eerste fase van Waterrijk in Weespersluis bestaat uit vrijstaande villa's, 2 onder 1 kapwoningen en statige herenhuizen. Met een grote verscheidenheid aan woningtypes, is er voor ieder wat wils. Tijd om enkele woningtypes eens flink in het zonnetje te zetten. 

image alt

Zuylenburgh - Type R

Verspreid door Waterrijk fase 1 liggen 8 riante, vrijstaande villa’s van 225 m2. De statige villa’s hebben hoge raampartijen en openslaande deuren voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Het gedetailleerde metselwerk en de fraaie, gevarieerde klassiek Hollands architectuur zorgen voor een afwisselend en chique straatbeeld. Diverse woningen hebben een of twee eigen parkeerplaatsen, soms met optie tot een carport of garage. Alle woningen beschikken over een royale achtertuin. Er is bij de woningen met de achtertuin grenzend aan het water de mogelijkheid om een steiger te laten realiseren. Hoe fijn om in je achtertuin in je sloep te stappen en naar de Vecht te varen.

Bekijk dit woningtype
image alt

Slotzicht - Type P

Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken thuis te komen in een ruim huis dat grenst aan het water? Ontdek het in deze stijlvolle 2 onder 1 kapwoningen. Het zijn de details die het ‘m doen. De overkapping boven de voordeur en de fraaie raampartijen geven deze woningen een statige uitstraling. Koken, slapen, spelen en genieten. Het kan allemaal in de 6 Slotzicht woningen in Waterrijke fase 1. Dit woningtype is met een ruime woonkeuken, 4 slaapkamers en een vliering van alle gemakken voorzien.

Bekijk dit woningtype
image alt

Swaenenvecht - Type O

Van buiten lijkt het één grote villa door de kleuren die overlopen en door de matchende houten gevelaccenten. Van binnen zijn het 2 huizen met 171 m2 woonplezier en een plattegrond waarmee je alle kanten op kunt. Van kookeiland tot hoekbank of een mooie speelplek voor de kinderen, waar droom jij van? Parkeer je auto op eigen terrein en kom binnen! Een royale living met veel licht en aangrenzend de leefkeuken. Op de eerste etage vind je 3 ruime slaapkamers. De zolderetage heeft nog 1 grote slaapkamer en een was- en techniekruimte. Voor de spullen die je niet wekelijks gebruikt, is er bovendien een vliering.

Bekijk dit wonintype
image alt

Cromwijck - Type M

Deze herenhuizen hebben een klassieke uitstraling door de erker aan de voorzijde. De vele ramen en grote dakvlakken geven dit fraaie woningtype een modern jasje. De dieprode gevelsteen straalt warmte uit en nodigt je uit om binnen te komen en ultiem te ontspannen. Dat is sowieso niet moeilijk met 174 m2, 3 woonlagen en een heerlijk uitzicht op groen en water. 

Bekijk dit woningtype
Meer informatie? Lees het magazine
Woningen in 3D? Gebruik de woningconfigurator