Ga je mee naar Waterrijk 4B2

4 mei '21

Sluit je ogen en ga met ons mee op reis. We gaan niet ver weg, we gaan namelijk naar Weesp. Stap in je sloepje, schenk een glaasje wijn in en vaar geruisloos over het water van Weespersluis. Op weg naar de Vecht. Op weg naar een ontspannen tochtje. Deze reis klinkt als  een dag die je al ver van te voren hebt gepland, maar dit kan zomaar een donderdagmiddag kunnen zijn op een heerlijke lentedag. Wonen in Weespersluis, is wonen met veel vrijheid.

image alt

Donderdag 24 juni in de verkoop

De 71 woningen in de wijk Waterrijk 4B2 gaan op donderdag 24 juni a.s. in verkoop. Vanaf 11:00 uur kun je je inschrijven!

De woningen van Waterrijk 4B2

Het plan van 4B2 heeft prachtig water waar je heerlijk met jouw bootje over kan varen. Deze fase krijgt prachtige vrijstaande woningen, ruime 2-onder-1-kap woningen en royale rijwoningen. Daarbij springt de unieke architectuur direct in het oog. De woningen van Waterrijk 4B2 zijn pareltjes. Veelal zijn de woningen direct gelegen aan het water en altijd omgeven door groen. Het groen is een belangrijk onderdeel van Weespersluis en krijgt ook in Waterrijk 4B2 volop de ruimte.

Bekijk de woningen

Ligging van het project

Deze fase wordt aan de noordzijde van het plangebied begrensd door het natuurgebied ’t Breedland. Aan de zuidoost kant ligt het plan aan een watergang die in verbinding staat met de Gouw (en daarmee de Vecht).

Weesp is een vestingstad staat bekend om haar pittoreske binnenstad. Een fijne plek om te zijn dat op steenworpafstand van Weespersluis ligt. Stap op je fiets voor een boodschap of een lekkere luncht. Daarnaast ligt deze stad nabijheid Amsterdam. Binnen een kwartier rijd je met de trein naar het centraal station van de hoofdstad.

Voordelen van 4B2

  • Prachtige ruime woningen
  • Waterrijk en groene omgeving
  • Unieke architectuur
  • Goed bereikbaar met ov en met de auto
  • Nabij Amsterdam
Bekijk de locatie Waar ligt Weespersluis?
Neem contact op Heb je vragen?