Hoe fijn zijn deze 2-onder-1-kapwoningen in Waterrijk?

28 juni '21

Wat heerlijk! In Weespersluis Waterrijk 4B2 zijn lekker veel 2-onder-1-kapwoningen opgenomen. De vraag naar een fijne 2-onder-1-kapwoning is groot en daarom is daar bij deze fase extra aan gedacht. Daarbij is ook de ligging van deze woningen uniek, want je kunt kiezen voor een woning met de tuin aan het water. Stap in je sloep die aan jouw tuin ligt en zet koers richting Amsterdam. Het kan allemaal.

image alt

Kroonesteyn

De twee-onder-een-kapwoningen type Kroonesteyn hebben een unieke architectuur. Kies je voor het type met die leuke veranda, of liever een rietgedekte woning met frisse witte gevel? Ze zijn allemaal even charmant. De villa’s bevinden zich op verschillende plekken in deze wijk.

Meerdere Kroonesteyn woningen hebben een tuin aan het water. Dat is toch een droom die uitkomt?

De verschillende types Kroonesteyn zie je hieronder. 

Bekijk deze woning
image alt

Landskroon

Wat een ruimte hebben deze woningen van het type Landskroon. Een unieke 2 onder 1 kapwoning met zo’n 159 tot 168 m2 aan woonoppervlakte en alle comfort van nieuwbouw. De Landskroon-woningen hebben een heerlijk ruime tuin. De twee-onder-een-kapvilla's bevinden zich op verschillende plekken in deze wijk. Kies je voor een woning aan de rand van de wijk, kijk je liever uit over 't Breedland of ga je toch het liefst voor die woningen met achtertuin aan het water?

De verschillende types Landskroon-woningen zie je hieronder. 

Bekijk deze woning
image alt

Lindenhoff

Uiteraard zijn ook de Lindenhoff-woning hele fijne huizen. Deze ruime twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte vanaf 160 m2 en beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierdoor zijn ze goed te gebruiken als levensloopbestendig woning, maar ook voor gezinnen is het ideale thuis met maar liefst twee badkamers.

Bekijk deze woning
  Bekijk het volledig woningaanbod
  Hoe kom je een huis?