Meer geluk, minder stress

31 mei '23

Stel je voor, je woont in deze prachtige villa in Weesperhout. Je kinderen spelen vrolijk in de tuin, terwijl je trots vanuit de open tuindeuren geniet van het uitzicht. Hier, te midden van deze adembenemende villa's, voel je een diepe vervulling en rust. Doordrenkt met duurzaamheid, gemaakt van biobased materialen en circulair ontworpen, zijn deze villa's een thuis dat CO2 opneemt in plaats van uit te stoten, omhuld door ecologische isolatie. Ze vormen een levendige bijdrage aan een gezondere planeet, Weesperhout is een ode aan onze aarde en de gemoedsrust van haar bewoners, als hartslagen van positieve energie.

image alt

Hout heeft positief effect

Het is bewezen, keer op keer, door talloze onderzoeken (inclusief die van de WUR - Wageningen University & Research): het aanschouwen van hout en zijn nerven heeft een magisch effect op de menselijke geest. Het brengt een diepe vreugde in jou en je gezin, en een gevoel van gemoedsrust. Wat een wijze beslissing om een woning in Weesperhout te kopen! Een keuze voor jullie gezondheid en welzijn. Terwijl je partner geniet van minder stress op het werk, voelt het alsof jullie een oneindige vakantie beleven. 

De grote raampartijen in de villa's bieden zicht op de betoverende natuur en het kalme water, en laten overvloedig daglicht het huis instromen. Dit draagt bij aan meer geluk, stressvermindering, beweging, vitaliteit, creativiteit en welzijn. Qua woning wordt het dus eigenlijk niet gezonder dan een houten woning. Hier in Weesperhout vinden jullie niet alleen een thuis dat jullie welzijn bevordert. De villa's zijn jullie toevluchtsoord van rust en vreugde, doordrongen van natuurlijke pracht.

Lees ook het artikel over hoe een gezond binnenklimaat bijdraagt aan meer geluk >>

Lees verder
Houtbouw, hoe werkt dat nou? Bekijk de speciale pagina
Wonen in Weesperhout? Bekijk de woningen