Ontdek Weesperhout: Een duurzame en unieke woonbeleving in Weespersluis

25 mei '23

Op een eigen schiereiland, omringd door het water van de Gouw, bevindt zich de exclusieve villawijk Weesperhout. Hier worden 16 stijlvolle houten villa's gebouwd, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's, gelegen in de wijk Waterrijk in Weespersluis. Deze woningen zijn uniek omdat ze de eerste houten woningen in Weespersluis zijn. Alle villa's liggen aan het water en bieden een prachtig uitzicht over de Gouw. Bewoners kunnen volop genieten van de natuur en het water, waardoor ze dagelijks kunnen genieten van een buitenleven, de wisselende seizoenen en het gevoel van ultieme vrijheid.

Bekijk de woningen
image alt

Diverse woningtypes, volledig van hout gemaakt

Ontdek Weesperhout, een opwindende nieuwe fase in het prachtige Waterrijk van Weespersluis. Deze fase biedt een diversiteit aan woningtypes, waaronder 5 villa's van 184 m², 10 volledig uit hout opgetrokken twee-onder-een-kapwoningen van ongeveer 160 m² en één speciale vrijstaande villa van circa 190 m². Ze hebben grote raampartijen die zorgen voor een naadloze verbinding met de natuur, en er is de mogelijkheid om een aanlegsteiger voor een sloep te hebben.

Milieuvriendelijkheid en Esthetiek van Houtbouw

Het gebruik van hout als bouwmateriaal in Weesperhout draagt bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving en biedt een perfecte harmonie met het groene landschap van Weespersluis.

Functioneel, Comfortabel en Energie-efficiënt

Elke woning in Weesperhout is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor functionaliteit, comfort en energie-efficiëntie. De houten structuur biedt een gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving met uitstekende isolatie-eigenschappen.

image alt

Meld je nu aan voor Weesperhout

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je op de pagina woningaanbod aan voor deze fase van Weesperhout. Ontdek de unieke charme van wonen in harmonie met de natuurlijke omgeving van Weespersluis. Wil je meer weten over houtbouw? Lees het artikel Houtbouw: hoe werkt dat?

Houtbouw?! Hoe werkt dat nou?

Veel gestelde vragen over houten woningen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog enkele vragen hebt over houten woningen. Hieronder lees je enkele veel gestelde vragen. In de komende tijd zullen we meer artikelen plaatsen over houtbouw en je meenemen in het proces van Weesperhout.

Een woning kopen? Lees er meer over
Wonen in Weesp? Bekijk de locatie