Reguliere inschrijving gesloten

14 februari '24

De reguliere online inschrijving van Waterrijk 5B1 fase 2 is op 14 februari gesloten. Wat kunnen de kandidaten die zich hebben ingeschreven nu verwachten? En wat kan je doen als je de inschrijving hebt gemist, maar toch in aanmerking wilt komen? Je leest het in dit nieuwsbericht.

Controle financiële check

Voor alle woningen zijn er meerdere inschrijvingen binnen gekomen. Dat betekent dat het uploaden van de financiële check en de aanmeldduur de volgende toewijzingscriteria zijn. Er wordt nu een controle gedaan op de geldigheid van de financiële checks en indien nodig wordt de aanmeldduur bekeken. Vervolgens wordt dit verwerkt in ons systeem. Alle kandidaten krijgen vrijdag 16 februari na 12.00 uur in de middag persoonlijk bericht over de uitslag.

Wel een woning toegewezen

Hoera! Je hebt een woning toegewezen gekregen. Bevestig je optie binnen 48 uur in je Mijn Eigen Huis account. Vervolgens heb je de keuze hoe jij je aankooptraject wilt doorlopen: via de makelaar, online of een combinatie van beide. Ongeacht je keuze is een optie vrijblijvend en kosteloos. Als je nog vragen hebt of je wilt gewoon een persoonlijk gesprek dan kan je voor de makelaar kiezen. Heb je voldoende informatie om direct de koopcontracten aan te vragen? Klik dan op online kopen. Zorg dat je je keuze doorgeeft in je account.

Geen woning toegewezen

Helaas, je hebt in eerste instantie geen woning toegewezen gekregen. Iemand anders heeft een beter rangnummer van de notaris gekregen voor het bouwnummer van je 1e voorkeur. Voor de bouwnummers van jouw voorkeuren sta je op dit moment op de reservelijst. Indien er een kandidaat afziet van zijn of haar woning wordt de volgende kandidaat van de reservelijst op basis van de loting gekoppeld aan dat bouwnummer. Indien je alsnog een woning toegewezen krijgt, ontvang je hierover persoonlijk bericht.

Inschrijving gemist?

Heb je de inschrijving gemist of wil je alsnog in aanmerking komen voor een van de woningen? Ga dan naar de woningen pagina en jouw favoriete bouwnummer. Klik op het winkelwagentje, vul je gegevens aan en sla je voorkeur op. Op deze manier plaats je jezelf op de reservelijst voor de woningen. Als er geen kandidaten uit de reguliere inschrijving meer zijn voor een bouwnummer worden de reservekandidaten die zich daarna hebben aangemeld aangesproken.

Naar woningen

Woning kopen

Wil je alle stappen van het woning kopen nog eens rustig nalezen? Onder het tabblad service staat de woning kopen pagina met alle informatie over het aankoopproces.

Naar woning kopen
Inschrijving gemist? Naar de woningen
Hoe gaat het in z'n werk? Een woning kopen