Thuiswerken? Realiseer een fijne werkplek in jouw woning in Waterrijk

27 augustus '20

Of je nu fan bent of niet: thuiswerken is anno 2020 normaler dan ooit. Waar sommige bedrijven inmiddels met shifts op kantoor werken, houden andere bedrijven de kantoordeuren nog even dicht. Wat vaststaat is dat de recente ontwikkelingen werkgevers en -nemers een nieuwe kijk op thuiswerken hebben gegeven. Wordt het de norm? Geen idee. Maar áls je thuiswerkt, is het in ieder geval prettig om de keukentafel te bewaren voor gezellige diners en een aparte werkplek in te richten voor de kantooruren.

Lekker ergonomisch

Werk jij vanuit huis en ben je van plan dit te blijven doen? Dan is het - zeker op de lange termijn - een goed idee om een aparte werkplek in te richten. Niet alleen houd je werk en privé zo meer van elkaar gescheiden, ook kun je een ruimte realiseren die aan de ergonomische standaarden voldoet. Denk aan een in hoogte verstelbaar bureau, luxe bureaustoel en extra beeldscherm. Uiteraard kun je er met wat gezellige planten, lijstjes en fijn licht helemaal jouw plekje van maken. Een sfeervol kantoor is het halve werk!

Water en groen

Alle woningen in Weespersluis zijn ruim opgezet en hebben minimaal 4 slaapkamers. Aan ruimte geen gebrek dus. Wanneer je niet alle slaapkamers in gebruik hebt, biedt dit mooie mogelijkheden voor het realiseren van een ergonomische thuiswerkplek om jouw kantooruren te slijten. En met de groene oevers en parken en het vele water is een blokje om voor een nieuwe dosis energie zo erg nog niet.

Dit wil ik!

Heb je wel oren naar een kantoor aan huis? Alle vrijstaande en 2 onder 1-kapwoningen met 4 slaapkamers zijn heel gemakkelijk uit te breiden naar vijf (ruime) slaapkamers of dus 4 slaapkamers en een werkkamer! Daarnaast heeft type Zuylenburgh de mogelijkheid de begane grond dusdanig te vergroten dat je zo ruimte voor een werkkamer creëert. Ook type Cromwijck heeft ook mogelijkheid om extra werkkamer op begane grond te realiseren.

Bekijk snel de het actuele woningaanbod en wie weet kun jij binnenkort beginnen om jouw eigen werkplek in te richten.

Bekijk de woningen