Verkoop woningen Waterrijk 4B2 gestart

24 juni '21

Woon jij straks in een comfortabele woning in Weespersluis? De 73 woningen van Waterrijk 4B2 zijn nu in verkoop. Alle informatie over de woningen staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt.

Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis. 

Wonen in Weespersluis is wonen in prachtige wijk met veel groen en omringd door water, de naam van de wijk geeft het natuurlijk al aan: Waterrijk. Heerlijk varen over het water, maar ook goed bereikbaar met het ov en de auto en Amsterdam op 20 minuten. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de verkooptekeningen, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Heb jij een keuze gemaakt voor welke woning(en) je in aanmerking wilt komen? Log in op je Mijn Eigen Huis-omgeving en geef online je voorkeuren door. Inschrijven kan tot maandag 5 juli 12:00 uur. Op donderdag 8 juli maken wij de uitslag van de toewijzing bekend. Dit vind je dan ook terug in je Mijn Eigen Huis account terug.

Geef nu je voorkeuren door
image alt

Inschrijfvoorwaarden

Bij het inschrijven en toewijzen van de woningen zijn enkele voorwaarden van toepassing. Wij streven naar een zo eerlijk en transparant mogelijke toewijzing. De belangrijkste voorwaarden staan hieronder opgesomd:

  • Per toekomstig huishouden mag er slechts 1 inschrijving worden gedaan.
  • Aan het invullen en insturen van een inschrijving kan geen enkel recht op toewijzing van een woning worden ontleend.
  • Er wordt geloot bij de notaris, waarbij er in eerste instantie zoveel als mogelijk naar het 1e voorkeurskeuze wordt gekeken.
  • De inschrijving sluit op 5 juli 12:00 uur.

Mijn Eigen Huis

Inschrijven voor de woningen doe je via je Mijn Eigen Huis account. Daar staan jouw persoonlijke gegevens, voorkeuren en de verkoopdocumenten. Daarnaast zie je hier straks de uitslag van de loting en kan je straks zelf aangeven hoe jij je woning wilt aankopen: volledig online, bij de makelaar of een combinatie daarvan. Je kunt je alleen met een account inschrijven voor de woningen. Heb je nog geen account? Bekijk via onderstaande button hoe je er een aanmaakt.

Mijn Eigen Huis
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt!
Wil jij in aanmerking komen voor een woning? Bekijk de verkoopdocumentenpagina