24 juni 2021

Online start verkoop Waterrijk 4B2

Donderdag 24 juni om 11:00 uur start de online verkoop van de woningen in Waterrijk 4B2. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw Mijn Eigen Huis account.

image alt

Maak een eigen huis account aan

Voor het inschrijven voor jouw favoriete woning in Waterrijk 4B2, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak deze vandaag nog aan, want dan ben je goed voorbereid en kan je, tijdens de inschrijfperiode, jouw voorkeuren doorgeven. Wanneer je je als belangstellende hebt aangemeld voor deze fase van Weespersluis, ontvang je automatisch een e-mail als de verkoop is gestart. Op donderdag 24 juni rond 11:00 uur dus.

Op korte termijn worden alle verkoopstukken op de website geplaatst. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Je kunt je inschrijven tot en met maandag 5 juli 12:00 uur. Vervolgens zal de projectnotaris een loting uitvoeren en worden de woningen toegewezen. Elke inschrijver wordt op donderdag 8 juli geïnformeerd over de uitslag.

Meer over de toewijzing

Wel of geen woning

14 juni '21

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigd bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan ontvang je hierover bericht. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis