Datum start verkoop bekend

18 oktober '23

Zie jij jezelf al wonen in Waterrijk 5B1 fase 1 in Weespersluis? Dat komt dan mooi uit want de start verkoop datum van de 23 woningen is nu écht bekend. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld?

26 oktober 2023

Noteer in je agenda

Start verkoop 26 oktober 2023 om 10:00 uur. Op zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 13:00 uur organiseren wij een verkoopevenement op het projectkantoor in Weespersluis in Weesp.

Inschrijfperiode

Als op 26 oktober de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 7 november want dan sluit de registratie. Donderdag 9 november worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

Verkoopprocedure en toewijzing
image alt

Financiële check

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check

Plan een financiële check
Iets vragen? Contact
Wonen in Waterrijk 5B1 fase 1? Bekijk het aanbod