We zijn trots! Waterrijk 4A2 is uitverkocht

26 augustus '21

Wij zijn toch best een beetje trots, want Waterrijk 4A2 (fase 2) is volledig uitverkocht. Het project ging begin maart in verkoop en inmiddels zijn alle contracten getekend. In totaal gingen 35 woningen in verkoop in deze tweede fase. Ben jij de gelukkige bewoners van een van deze woningen?

image alt

Prettig wonen in wijk aan het water

Zoals het woord al doet vermoeden, word je in Waterrijk omringd door water. In fase 2 komen vrijstaande en 2-onder-1-kap woningen. Groene oevers, boten die voorbij varen op weg naar de Vecht: het is heerlijk wonen in deze wijk.

Het is fijn om te zien dat Weespersluis een populaire wijk is die in trek is. Alle kopers van Waterrijk 4A2 wensen wij veel woonplezier toe en een voorspoedige bouw. 

Wil jij ook in Weespersluis wonen?

Heb jij achter het net gevist bij Waterrijk 4A2? Niet getreurd, want Weespersluis is nog volop in beweging. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In de nabije toekomst gaan er weer andere fases van Weespersluis in de verkoop en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige woning in deze fijne wijk. 

 

Schrijf je onderaan de pagina in Ontvang de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Bekijk de planning